Dorpsservicecentrum De Landerijen

Dorpsservicecentrum De Landerijen is gelegen aan de De Weeren 1 in het mooie Oldemarkt.

Meer informatie over Dorpsservicecentrum De Landerijen in Oldemarkt

Op zoek naar een fijn Cultureel centrum om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Dorpsservicecentrum De Landerijen staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Dorpsservicecentrum De Landerijen wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Oldemarkt blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Dorpsservicecentrum De Landerijen is gelegen in Oldemarkt.

De exacte locatie van deze Cultureel centrum is De Weeren 1 in Oldemarkt. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Dorpsservicecentrum De Landerijen. Maak daarom eerst een afspraak via 31 6 83667141, of de website: https://www.delanderijen-oldemarkt.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Dorpsservicecentrum De Landerijen je bevalt.

Hoe kom je bij Dorpsservicecentrum De Landerijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpsservicecentrum De Landerijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Dorpsservicecentrum De Landerijen

Bezoekers bekeken ook