De Uylenburgh - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Amsterdam

De Uylenburgh - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Amsterdam is gelegen aan de Lauriergracht 49-65 in het mooie Amsterdam.

Meer informatie over De Uylenburgh - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Amsterdam in Amsterdam

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Uylenburgh - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Amsterdam staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Uylenburgh - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Amsterdam wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Amsterdam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Uylenburgh - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Amsterdam is gelegen in Amsterdam.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Lauriergracht 49-65 in Amsterdam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Uylenburgh - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Amsterdam. Maak daarom eerst een afspraak via 31 85 064 5910, of de website: http://www.domusmagnus.com/uylenburgh. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Uylenburgh - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Amsterdam je bevalt.

Hoe kom je bij De Uylenburgh - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Uylenburgh - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Uylenburgh – Woonzorglocatie van Domus Magnus – Verzorgingshuis in Amsterdam

Bezoekers bekeken ook