De Magistraat - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Rotterdam

De Magistraat - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Rotterdam is gelegen aan de Henegouwerlaan 70-82 in het mooie Rotterdam.

Meer informatie over De Magistraat - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Rotterdam in Rotterdam

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Magistraat - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Rotterdam staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Magistraat - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Rotterdam wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Rotterdam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Magistraat - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Rotterdam is gelegen in Rotterdam.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Henegouwerlaan 70-82 in Rotterdam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Magistraat - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Rotterdam. Maak daarom eerst een afspraak via 31 85 064 5910, of de website: https://domusmagnus.com/locaties/de-magistraat/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Magistraat - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Rotterdam je bevalt.

Hoe kom je bij De Magistraat - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Magistraat - Woonzorglocatie van Domus Magnus - Verzorgingshuis in Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Magistraat – Woonzorglocatie van Domus Magnus – Verzorgingshuis in Rotterdam

Bezoekers bekeken ook