De Cavalier

De Cavalier is gelegen aan de Oostelijk Bolwerk 45 in het mooie Terneuzen.

Meer informatie over De Cavalier in Terneuzen

Op zoek naar een fijn Huurwoningen om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Cavalier staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Cavalier wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Terneuzen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Cavalier is gelegen in Terneuzen.

De exacte locatie van deze Huurwoningen is Oostelijk Bolwerk 45 in Terneuzen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Cavalier. Maak daarom eerst een afspraak via 31 88 921 0105, of de website: http://www.woonzorg.nl/de_cavalier_terneuzen. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Cavalier je bevalt.

Hoe kom je bij De Cavalier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Cavalier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Cavalier

Bezoekers bekeken ook