De Atlas, appartementen voor senioren

De Atlas, appartementen voor senioren is gelegen aan de 34, CC, Johan Mauritsstraat in het mooie Hoek van Holland.

Meer informatie over De Atlas, appartementen voor senioren in Hoek van Holland

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Atlas, appartementen voor senioren staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Atlas, appartementen voor senioren wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Hoek van Holland blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Atlas, appartementen voor senioren is gelegen in Hoek van Holland.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is 34, CC, Johan Mauritsstraat in Hoek van Holland. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Atlas, appartementen voor senioren. Maak daarom eerst een afspraak via 31 174 389 940, of de website: https://www.wbv-hvh.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Atlas, appartementen voor senioren je bevalt.

Hoe kom je bij De Atlas, appartementen voor senioren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Atlas, appartementen voor senioren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Atlas, appartementen voor senioren

Bezoekers bekeken ook